Eljött az automata öntözőrendszer ideje

Nyáron a családdal mindig elutazunk valami távoli országba, ahol közel a tenger és érezhetjük a trópusi éghajlat előnyeit. Ilyen esetekre van egy megbízható szomszédunk, akire nyugodt szívvel rábízhatjuk a kertet, a növényeket, és az állatok itatását, etetését, így nem kell emiatt sem aggódnunk.

Az utóbbi időben viszont a kert már nem volt jó állapotban, amikor hazaértünk. Be kellett látnunk, hogy itt csak egy automata öntözőrendszer jelenthet megoldást. A szomszédokat körbe kérdeztük kivel érdemes megterveztetni és kivitelezni. Megversenyeztettük a szomszédok által ajánlott öntözéstechnikai szakembereket és sikerült a legjobb ajánlatot kiválasztanunk. Így már semmi nem állhatott köznénk és az automata öntözőrendszer közé.

Ami a márkát illeti, a Hunter automata öntözőrendszer volt az, amit egyértelműen mindenki kiemelt. Így bár elég drága termékről van szó, de mégis emellett döntöttünk, hogy biztosan hosszú távon kitartson az automata öntözőrendszer, anélkül, hogy meghibásodna.

automata öntözőrendszer

Minőségi automata öntözőrendszer

 

Mi sem szeretnénk arra hazaérni, hogy amíg nem voltunk otthon, addig meghibásodott a rendszer és tönkrement a tökéletes gyep és a fák is kiszáradtak. A legutóbbi nyaralásunk után pont ez történt. Mire hazaértünk a gyep fele kiszáradt, a virágok pedig lefelé konyultak. Pont egy olyan időszakban utaztunk el, amikor az eső véletlenül sem esett, teljes szárazság lett úrrá az országon. Ilyenkor tényleg csak egy megoldás létezik ha az embernek automata önrözőrendszere van. Így utólag belegondolva nem is tudom hogyan lehettünk meg nélküle.

Hihetetlen mennyire meg tudja könnyíteni az ember életét az automata öntözőrendszer. Csak beprogramozzuk és már működik is, teljesen mindegy hol vagyunk, mit csinálunk, nyaralunk vagy dolgozunk. Enni inni nem kér és külön hálával sem tartozunk neki, nem úgy mint a szomszédnak, aki nem locsolta a kertet, vagy lehet hogy megtette, csak éppen nem úgy ahogy arra valójában szükség lett volna.

Szóval ha valaki szeret hosszabb időre elutazni, és biztonságban szeretné tudni a kertjét, akkor ne feledje el ezt a megoldást, mert ez tuti biztosan nem hagyja cserben!